FO
OD
LAB


Τα μέλη του εργαστηρίου είναι πάντα πρόθυμα να ερμηνεύσουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων και να καθοδηγήσουν για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Εργαστηριακές Αναλύσεις

Διεξαγωγή μικροβιολογικών και χημικών εργαστηριακών αναλύσεων σε τρόφιμα, ποτά, νερά, ζωοτροφές και στα συστατικά τους για:
- την διαπίστωση της συμμόρφωσης με τη νομοθεσία
- τις ανάγκες του συστήματος HACCP της επιχείρησης
- την υποστήριξη του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης των επιχειρήσεων (R&D department)
- την μελέτη επιβίωσης της Listeria monocytogenes και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών

Εφαρμογή Κανόνων Ορθής Υγιεινής Πρακτικής στις επιχειρήσεις τροφίμων

Υποστήριξη για την εφαρμογή Κανόνων Ορθής Υγιεινής Πρακτικής σε επιχειρήσεις τροφίμων, όπως σε βιομηχανίες τροφίμων, χώρους μαζικής εστίασης (catering), εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, νοσοκομεία και κλινικές, ξενοδοχεία, κατασκηνώσεις, λιανικό εμπόριο.

Εγκατάσταση Συστήματος Διασφάλισης της Υγιεινής των Τροφίμων - HACCP

Ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων ασχολείται με ιδιαίτερη επιτυχία στην μελέτη, εφαρμογή και συντήρηση του συστήματος διασφάλισης της υγιεινής των τροφίμων (Hazard Analysis - Critical Control Points - HACCP).

Φρούτα

Νωπά φρούτα, κονσερβοποιημένα φρούτα, χυμοί

Όσπρια

Σιτηρά, δημητριακά, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά

Λαχανικά

Επεξεργασία φρούτων και λαχανικών, κατεψυγμένα αγροτικά προϊόντα, τυποποίηση λαχανικών, νωπά λαχανικά, σαλάτες

Ζωοτροφές

Βιομηχανίες παραγωγής ζωοτροφών.

Κρέατα - Πουλερικά

Προϊόντα επεξεργασίας κρέατος, πουλερικά, αλλαντικά, σφαγεία. Πτηνοτροφεία

Γλυκά

Αρτοποιήματα, κατεψυγμένα σφολιατοειδή, γλυκίσματα, προϊόντα ζαχαροπλαστικής , catering

Γαλακτοκομικά

Γαλακτοβιομηχανίες, τυροκομεία

Νερό

Εμφιαλωμένο νερό, μεταλλικό νερό, επιτραπέζιο νερό, θαλασσινό νερό, νερό πισίνας